Tule mukaan puutarhakurssille!

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ohjeiden ja neuvojen soveltaminen omaan pihaan ja tilanteeseen on toisinaan todella haastavaa!

Pihat ovat yksilöitä, kuten niiden hoitajatkin. 

Kun tulet mukaan Auringontähden puutarhakurssille, et joudu pähkäilemään asioita yksin!

 

Kaikkiin Auringontähden kursseihin liittyy henkilökohtainen neuvonta juuri sinulle! Sinulla on ammattilaisen apu aina tarjolla vain sähköpostin päässä.

Eikä vain kurssin aikana vaan myös sen jälkeen, niin pitkään kuin tarvitset!

Kurssille osallistumiseen et tarvitse kuin nettiyhteyden ja laitteen, jolla sitä haluat käyttää. Ja tietysti innostuneen ja oppimaan halukkaan mielen  ;)!

Kurssialustana toimii Auringontähden oma Iloinen Puutarha -sivusto, jossa et törmää mihinkään mainoksiin tai muuhun häiritsevään.

Iloinen Puutarha -sivustolla voit yhdellä kirjautumisella siirtyä kätevästi kurssilta toiselle sekä lähettää viestejä ja kysymyksiä. 

 

Tässä lyhyet esittelyt tarjolla olevista kursseista,

linkistä löydät lisätietoja ja pääset ilmoittautumaan mukaan!

 

Jokainen piha on osa luontoa. Iso ja pieni, maalla ja kaupungissa. Ja siksi jokaisella pihanomistajalla on myös vastuu ympäristöstä ja suuri mahdollisuus vaikuttaa ympäristön hyvin- tai pahoinvointiin!

Tällä kurssilla opit, miten muokkaat pihasi luonnon mallin mukaan toimivaksi, monimuotoiseksi ja luontoa kunnioittavaksi kokonaisuudeksi. Ja mikä parasta, samalla helpotat omaa pihanhoitotyötäsi merkittävästi.

Opastan sinulle kädestä pitäen täysin uudenlaisen menetelmän, joka perustuu pihan rakenteeseen. Tämän menetelmän avulla vähensin itse puutarhan ylläpitotöihin menevää aikaa kolmannekseen entisestä!

Tutustu kurssiin tästä.

 

Tunteet ensimmäisellä omalla pihalla on usein ristiriitaiset. Unelmia, haaveita ja suunnitelmia on valtavasti. Malttamattomana sitä odottaa, että pääsisi niitä toteuttamaan.

Toisaalta jännittää ja jopa pelottaa. Osaanko, onnistunko, entä jos teen jotain väärin?!

Kokemus on tietysti erinomainen koulu, mutta lukukausimaksut voivat nousta korkeiksi ja aikaakin siinä tuhrautuu usein ihan turhaan.

Tällä kurssilla saat työkaluja, joita voit tarpeidesi mukaan käyttää omaa pihaa suunnitellessasi, rakentaessasi ja hoitaessasi. Saat vaihtoehtoja, joista voit valita ne toimintavat, jotka omiin tavoitteisiisi ja mahdollisuuksiisi parhaiten soveltuu.

Saat myös käytännönläheisiä ja helppoja ”oikoteitä” niihin pihatöihin, jotka eivät saa sinua riemusta kiljumaan.

Tämän kurssin avulla löydät ne juuri sinulle sopivat, omat tapasi rakentaa ja hoitaa pihaasi! Kaikki ohjeet on käytännössä koeteltuja ja perustuvat luonnonmukaiseen ja kestävään puutarhanhoitoon.

Tutustu kurssiin tästä.

 

”Oikea kasvi oikeaan paikkaan” -sääntö on sinulle varmasti tuttu? Mutta mitä se oikeastaan käytännössä tarkoittaa?

Tietysti sitä, että kasville on sopiva kasvupaikka tarjolla pihasta. Mutta se on vain yksi osanen kokonaisuutta. 

Kasvien valinta on kokonaisuudessaan se kaikista eniten pihan hoidontarpeeseen, viihtyvyyteen ja kestävyyteen vaikuttava asia.

Tällä kurssilla opit analysoimaan pihaasi kasvupaikkana (se tarkoittaa paljon muutakin kuin vain maan laatua tai aurinkoisuutta…) ja valitsemaan juuri ne sinun pihaasi ja tarpeisiisi sopivat kasvit.

Kasvien valinta vaikuttaa pihan hoidossa lähes kaikkeen. Siksi aloitamme suunnittelusta ja päädymme vanhan pihan kunnostukseen ja hoitoon.

Tämän kurssin käytyäsi et enää tuhlaa aikaa ja rahaa vääriin taimihankintoihin!

Tutustu kurssiin tästä.

 

Ruoan kasvattaminen omalla pihalla on paitsi mielenkiintoista myös hyödyllistä. Innostus siihen onkin kasvanut viime vuosina hurjasti. Eikä ihme! Itse kasvattaen tiedät tarkalleen, miten, missä ja millä ruokasi on kasvanut!

Tällä kurssilla käydään läpi oikeastaan kaikki kotitarveviljelyn mahdollisuudet.

Mukana on niin parvekkeellekin sopiva ruukkukasvatus, perinteinen kasvimaa kuin kasvihuonekasvatuskin. Eikä luonnon antimiakaan unohdeta, kerron sinulle, mitä villivihanneksia voit pihaltasi löytää ja miten niitä käytät.

Tämä on jokaisen hyötykasvatuksesta haaveilevan unelmakurssi, josta ihan takuuvarmasti sinäkin löydät sopivan tavan makujen ja elinvoiman kasvatukseen!

Tutustu kurssiin tästä

 

Valmiit tietopaketit

Koska tiedontarve voi joskus olla yhtä kurssia tai opasta laajempi, olen kasannut sinulle valmiit paketit kolmesta eri aihealueesta: pihan luonnonmukaisesta hoidosta, hyötyviljelystä sekä aloittelijalle ihan oman paketin.

Valitse alta sinua kiinnostava paketti, klikkaa sitä ja pääset lukemaan paketin sisällöstä lisää!

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: