fbpx
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
        

Kiitos!

Ihan huippujuttu, että haluat Oma Piha – pihan kasvuolosuhteet vihkosen käyttöösi. Se tulee varmasti helpottamaan kasvien valintaasi ja auttaa sinua hankkimaan juuri sinun pihaasi sopivia kasveja.

Kun kasvit on valittu pihaan sen kasvuolojen mukaan, ne kestävät paljon paremmin niin erilaisia sääoloja kuin tauteja ja tuholaisiakin. Ne ovat myös helppohoitoisia ja pitkäikäisiä, kuten monivuotisten kasvien kuuluukin.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Saat tuota pikaa sähköpostiisi tilauksen varmistusviestin. Toimi sen ohjeiden mukaan ja saat pian linkin maksuttomaan oppaaseen suoraan sähköpostiisi. Lataa linkistä opas itsellesi talteen. Voit täyttää oppaan joko tietokoneella/kännyllä tai tulostaa ja täyttää käsin.  Askartele vihkosesta vaikka pikku kirjanen, päällystä kontaktimuovilla ja se kestää matkassa rajummassakin menossa!

Eikö viesti tullut perille?

Toisinaan sähköpostiohjelmat tulkitsevat lähetetyt viestit roskapostiksi, joten tarkista roskaposti/spam kansio myös. Viesti saattaa löytyä myös esim. Tarjoukset tai Mainokset kansioista, jos sinulla on sellaisia käytössä.

Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä [email protected] niin tutkitaan, missä vika!

Iloista puutarhailua,

Anna

Tykkää tästä:

Tykkää Lataa...
%d bloggaajaa tykkää tästä: