Pihakirje

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Tilaa sinäkin nyt suosittu Auringontähden Pihakirje! 

 

Pihakirje ei ole mikään tarjouskirje, jonka tarkoitus on vain saada sinut ostamaan tuotteitamme ja palvelujamme. Sen ensisijainen tarkoitus on auttaa sinua oivaltamaan, löytämään uusia ideoita ja toimimaan pihallasi kestävästi ja siitä nauttien. 

Teen paljon työtä, että jokainen kirje olisi merkityksellinen ja toisi oikeasti apua pihapulmien kanssa kamppaileville. 

Ne sisältävät konkreettisia ohjeita, ohjaavat sinua tiedon lähteille ja löydät niistä esimerkkejä, joitka auttavat sinua ymmärtämään pihaasi. Käsittelen usein Pihakirjeissä blogissa jo käsiteltyjä aiheita, mutta menen syvemmälle, annan yksityiskohtaisempia ohjeita ja neuvoja tai käsittelen asiaa hieman toisesta näkökulmasta.

Toki kerron kirjeissä myös ajankohtaiset kuulumiset puutarhalta, tarjoukset ja uutuudet. Ja tarjoan sinulle välillä myös uutuuksia testattavaksi ja kommentoitavaksi.

”Olen iloinen tällaisesta postista. Saan selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottuja ohjeita mukavalla tavalla kerrottuna. Kiitos!”

Pihakirjeen tilaajat saavat kirjeen lisäksi monia muitakin mahtavia etuja. Saat mm. pääsyn Auringontähden sivulta löytyvään Tarhurin Työkalupakkiin. Siellä käytössäsi on – ihan ilman mitään maksuja – jatkuvasti laajeneva valikoima videoita, kursseja, oppaita, taulukoita, linkkejä ja monenlaisia työvälineitä pihan hoitoasi helpottamaan. Tarhurin Työkalupakista löytyy mm. supersuosittu, neliosainen Aloittelijan Pihanhoitokurssi!

”Tyytyväinen olen ja tämän ansiosta sain jo menneen kesän katsoa liikaa stressaamatta puutarhaamme, joka on ns. ”puolihullu” ja jossa luonto saa osin tehdä omaa kiertokulkuaan siihen tavalla tai toisella puuttumatta.”

Pihakirjeen tilaajana sinulla on aina käytettävissäsi henkilökohtainen puutarhuri, joka todella haluaa auttaa ja neuvoa sinua. Tavoitat minut milloin vain helposti ja nopeasti vastaamalla Pihakirjeeseen tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Kaikki viestit luen ja pyrin myös vastaamaan, jos viestiin sisältyy kysymyksiä.

Auringontähdellä on myös oma Facebook-ryhmä: Luonnonystävän puutarha. Sinne pääset mukaan helposti klikkaamalla liittymispyynnön tästä. 

 

Ja kaikki tämä on sinulle tarjolla ilmaiseksi, nyt ja jatkossa!

 


Ja miten Auringontähden Pihakirjeen sitten saa? 

 

Klikkaamalla tästä:

Tilaa Pihakrje tästä

 

 

Auringontähden Pihakirjeen tilaajan edut pähkinänkuoressa:

 

-> Pihakirje 

-> Tarhurin Työkalupakki (maksuttomia kursseja, oppaita yms. hyödyllistä)

-> Henkilökohtaiset puutarhurin neuvontapalvelut vain sähköpostin päässä

-> Oma ryhmä Facebookissa Luonnonystävän puutarha

-> Tarjouksia, alennuksia, ilmaislahjoja yms. yms. 

 

Aloita matkasi kohti helpompaa, rennompaa ja iloisempaa puutarhanhoitoa!

 

Tilaa Pihakirje tästä

Pihakirje tulee sinulle niin pitkään kuin haluat. Lopetat sen helposti poistumalla Pihakirjeen tilaajien listalta jokaisen kirjeen lopusta löytyvästä Unsubcribe/Poistu linkistä.

Säilytämme tietojasi huolellisesti, emmekä luovuta niitä koskaan kenenkään muun käyttöön, ellei laki näin vaadi. Lisää tietoa tietosuojakäytännöistämme löydät tästä.